Zonnepanelen

Uitgebreid aanbod

Enphase Platinum Installateur

Interne energiemakelaar

20 jaar full omnium garantie op Enphase Micro Omvormers

KL Green Energy is erkend als Platinum installateur van Enphase in België.

Kies voor voordelige zonnepanelen van K.L. Green Energy

Dus … je bent geïnteresseerd in zonnepanelen? Slim. Want de zon is een onuitputtelijke energiebron. Met de juiste installatie zet je die betrouwbaar om in een stabiele stroomtoevoer

Gemoedsrust dankzij professionele installateur

KL Green Energy heeft ruim 50 jaar elektro-ervaring. Die rendeert maximaal als we jou begeleiden om de meest rendabele zonnepanelen te plaatsen. Als geregistreerd RECERT installateur herkennen we jouw uitdagingen meteen, dit voor particulieren en KMO’s. Dus krijg je begrijpbare en realistische antwoorden.

Zonnepanelen: totaaloplossing zonder zorgen

Kies voor KL Green Energy en geniet zorgeloos van onze aanpak. We geloven in een hartelijke contact, gecombineerd met kwaliteitsvolle installaties en een uitmuntende afwerking. Onze actieradius blijkt bewust lokaal, zo zijn we altijd dicht in de buurt om jou te blijven verder helpen met al jouw elektro-projecten.

Jouw lokale groene energiebron!

Het Bolt platform werkt met lokale Belgische groene energie!
Alle elektriciteit die jij afneemt van het net is dus groen, Belgisch en lokaal! Indien jij zelf eigen energie opwekt met zonnepanelen, word jij ook (mini) opwekker! Om al een tipje te geven: Bij Bolt krijg je de beste injectie vergoeding op de markt! Ideaal voor zonnepaneel eigenaren!

Zonneklare antwoorden

Vul onderstaand contactformulier in, beschrijf jouw project en krijg helder advies over jouw voordelige zonnepanelen.