Warmtepompboilers

Vakmannen met oog voor detail

50 jaar ervaring

Alle technieken onder 1 dak

Bespaar verrassend veel energie dankzij een warmtepompboiler die zichzelf terugverdient

Draaien je zonnepanelen op volle toeren, maar ben je niet thuis om al die groene stroom te gebruiken? Of wil je gewoon je energierekening snel en sterk verminderen? In beide gevallen is een warmtepompboiler dé oplossing om veel te besparen. Benieuwd hoeveel?

 

80% energiebesparing

Met een warmtepompboiler spaar je heel veel energie uit bij dingen die ook jij allicht elke dag doet. Het systeem is namelijk ideaal om water te verwarmen, bijvoorbeeld voor de dagelijkse douche, voor de wekelijkse schoonmaak of om je wasmachine te laten draaien. Dankzij dit veelvuldig gebruik, bezuinig je al gauw 80% op je stroomfactuur.

Premie tot wel 900 euro

De meerprijs voor een warmtepompboiler? Die verdien je opmerkelijk makkelijk terug. Door zijn lagere verbruik vloeit de investering bijzonder vlug opnieuw naar jouw portemonnee. En dat kan zelfs nog sneller, als je ook een premie aanvraagt. Die loopt op tot wel 900 euro. Hierdoor heb jij het geld van de aankoop na amper één jaar alweer op zak.

Laat je energierekening smelten

Wil je weten hoe geschikt een warmtepompboiler voor jou wel is? Vul even dit formulier in. Dan bekijken we samen hoe jij snel energie kan besparen én meer uit je zonnepanelen haalt.