Over ons

Vakmannen met oog voor detail

50 jaar ervaring

Alle technieken onder 1 dak

Persoonlijk contact

Bij KL Green Energy is alles transparant: what you see, is what you get. We houden van duidelijke en directe communicatie. Jij vraagt en wij presenteren een oplossing. Na jouw akkoord gaan we aan de slag. En tijdens heel die periode — van bij het eerste gesprek tot bij de service na verkoop — staan wij klaar voor onze klanten. Daarop kan je vertrouwen.

Heldere afspraken

Je krijgt op elk moment eerlijke en duidelijke informatie. Want alleen heldere afspraken, zorgen voor tevreden klanten. En net dat is ons streefdoel. Want KL Green Energy heeft het altijd gehad en zal het altijd blijven hebben van aanbevelingen door opdrachtgevers die tevreden zijn over onze aanpak en opvolging.

Juiste vakkennis

Voor elke installatietechniek die we aanbieden, hebben we een expert in huis. Die heeft de juiste kennis om zelf aan de slag te gaan of om zijn collega’s gericht aan te sturen. Zo ben jij zeker dat elk onderdeel in jouw totaalproject correct geïnstalleerd is, precies volgens de regels van het vak.

Snelle service

Omdat we bewust kiezen om te focussen op werven die in de buurt liggen, verliezen we amper tijd door verplaatsingen. Daardoor zijn we sneller bij jou voor een installatie of een reparatie. Tegelijk kunnen we dankzij diezelfde reden ook meer klanten op een dag verder helpen. Zo hoef je amper te wachten.

Verzorgde afwerking

Een toestel of installatie correct plaatsen, is nog maar het halve verhaal. Wij hebben evenveel oog voor de details. Daarom werken we elke opdracht tot in de kleinste details af. Eens we vertrokken zijn, merk je amper dat we er waren. Tenzij natuurlijk aan de vlotte werking van jouw installatie.

 

Rijke familiegeschiedenis

Kies voor een zorgeloze totaalaanpak

Vul onderstaand contactformulier in, en ontdek hoe we jouw bouwproject slim, efficiënt en vakkundig aanpakken.