Laadpalen

Vakmannen met oog voor detail

50 jaar ervaring

Alle technieken onder 1 dak

Probleemloos elektrisch laden met laadpalen van KL Green Energy

Bij KL Green Energy zijn we ook expert in de verkoop, de installatie en het onderhoud van laadpalen voor elektrisch vervoer. Kwaliteit, gebruiksgemak en service staan daarbij voorop. Ondernemer of particulier? Wij leveren en plaatsen deskundig het gewenste aantal laadpalen op jouw locatie.

Het resultaat: probleemloos elektrisch laden voor zorgeloos elektrisch rijden. We adviseren je graag voor een optimale laadoplossing voor je elektrische wagens.

Etrel laadpalen: een slimme keuze

Met laadpalen van Etrel ben je zeker van je zaak. Ze zijn uitgerust met de meest geavanceerde functies in de markt. Daardoor kunnen ze voor diverse toepassingen ingezet worden. De strak ontworpen, stijlvolle en toch robuuste laadpalen zijn een slimme keuze voor particuliere en zakelijke toepassingen en onmisbaar wanneer je wilt investeren in oplossingen voor elektrische wagens. Deze laadpunten staan voor duurzaamheid, design en gebruiksgemak.

Etrel Inch Pro, de veelzijdig inzetbare laadpaal

Plug-in hybride of elektrische auto? De mooi vormgegeven Etrel Inch Pro is een zeer krachtige laadpaal voor alle vermogens tot 22kW en is zeer geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Hij kan online gekoppeld worden aan een backoffice zodat er ook publieke laadpassen toegang kunnen krijgen en is in te zetten in installaties tot 16 laadpalen. De laadpaal is leverbaar met of zonder vaste type 2 laadkabel van 5m.

De grootste voordelen van de Etrel Inch Pro

Vragen? We laden graag de antwoorden op.

Vul onderstaand contactformulier in, beschrijf je project en krijg helder advies over onze duurzame laadpalen.