Nieuwbouw & renovatie

Vakmannen met oog voor detail

50 jaar ervaring

Alle technieken onder 1 dak

Eén installateur voor jouw bouwprojecten

Begin je aan een nieuwbouw of een renovatie? Dan is alleen al de gedachte aan tientallen installateurs van verschillende bedrijven vermoeiend. Maar … geen paniek! Als technische duizendpoot garandeert KL Green Energy je een totaalaanpak van start tot finish. Je hebt één aanspreekpunt waarmee je de vorderingen volgt. Wij voeren met de juiste experts elke opdracht uit, stipt volgens afspraak. Zo ben je zeker van een vlot verloop van jouw (ver)bouwproject.

Persoonlijke aanpak

Vertrouwen

KL Green Energy heeft de juiste kennis en ervaring om elke (deel)opdracht correct uit te voeren.

Flexibiliteit

Dankzij een doordachte planning houden we jouw bouwproject op schema.

Open communicatie

Je krijgt het rechtstreekse nummer om snel en direct te overleggen.

Zekerheid op lange termijn

Onze gespecialiseerde ploegen leveren het mooie resultaat dat jij altijd al in gedachten had. Maar we blijven ook bereikbaar om dat resultaat mooi te houden. Bespreek meteen de mogelijkheden voor onderhoud en eventuele updates. En mocht er toch eens een storing of een defect ontstaan, dan komt een van onze specialisten je meteen uit de nood helpen. Zo geniet je optimaal van jouw woning.

Centrale verwarming

Met KL Green Energy kies je voor een ‘select dealer’ van ATAG-ketels. Maar we hebben ook een Wolf ketel-specialist in de rangen. Dankzij die twee merken-experts blijft je ketel in topconditie. Heb je een ander merk of een mazoutketel in gedachten? Ook die installeren we volgens de regels van de kunst.

Warmtepompen
Wil je op een duurzame manier energie uit de lucht, het water of de grond halen? Samen vinden we de gepaste warmtepomp als energie-efficiënte oplossing.

Sanitair

Van waterleidingen, via volledig geïnstalleerde badkamers en wasplaatsen tot een regenwaterpomp om je toiletten duurzaam te gebruiken: we begeleiden je tijdens je keuze voor de verschillende opties en we installeren alles volgens jouw wens.

Zonneboiler
Je sanitair water opwarmen, kan met zonne-energie dankzij een zonneboiler. Met een realistische inschatting van je verbruik bepalen we de relevante grootte van je installatie.

Ventilatiesysteem

Een goede ventilatie is belangrijk om een gezond leefklimaat te creëren. Daarom werken we samen met de experten van Veltech. Met hun input stellen we een plan van aanpak en een bijbehorende offerte op. Zo heb je meteen een helder zicht op de ‘gezonde’ oplossing die aan alle normen en (wettelijke) eisen voldoet.

Verlichting

Een doordachte verlichting zorgt voor extra comfort in jouw woning. Tegelijk zorgt een goed gekozen armatuur voor de juiste ‘look & feel’ in je interieur. Of je nu voor praktisch en betaalbaar of opvallend en exclusief kiest, met onze extra verzorgde installatie zorgen we dat er licht schijnt aan het einde van jouw bouwproject-traject.

Domotica

Maak het je extra gemakkelijk en laat de slimme techniek voor jou werken. Hoe? Dankzij de domotica-oplossingen van KNX kunnen we al je ideeën programmeren: van de kleinste tot de gekste toepassingen. Zo maak je het jezelf een stuk comfortabeler door alles wat automatisch kan, ook vanzelf te laten lopen.

KL Green Energy specialiteiten

Zonnepanelen &
energieopslag

KL Green Energy is al jaren een expert voor de installatie van zonnepanelen en batterijen om de opgewekte energie op te vangen. Als erkend “Platinum-installateur” van Enphase systemen zorgen we voor een installatie die past bij je verbruikersprofiel.

Airconditioning

Tijdens de alsmaar warmere zomers in België is een airco een must voor een comfortabel leefklimaat in huis. En zeker met de oplossingen van Samsung heb je een gebruiksvriendelijke manier om overal een aangename temperatuur te voorzien — zonder irritant geluid of tocht.

Kies voor een zorgeloze totaalaanpak

Vul onderstaand contactformulier in, ontdek hoe we jouw bouwproject slim, efficiënt en vakkundig aanpakken.